Food and Funerals Sustaining the Dead for Eternity
ID: | 105853 |
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Verfasser: | |
Dokumententyp: | Artikel in Zeitschrift |
Erscheinungsjahr: | 2011 |
Veröffentlicht: | Warsaw
(2011)
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Schriftenreihe: | Polish Archaeology in the Mediterranean Reports (PAM), 20 |
ISSN: | 12345415 |
Schlagwörter: | NAHRUNGSMITTEL -> Diverses OPFERGABE -> Religion im weitesten Sinn SAQQARA -> Ortsnamen für Orte der Antike |
Seiten: | 361-372 |
Verfügbarkeit: | Lokaler Bestand vorhanden |
Signatur: | Z-PAM |
Onlinezugriff: | Zur Webseite |
Letzte Aktualisierung: | 08.08.2016 |
Eintrag-Nr(alt): | 107552 |
Offerings of food play a crucial role in Egyptian funerary religion from the very earliest period well into the Roman era. Different types of food offerings from the Old Kingdom will be discussed, with a focus on the Old Kingdom and offerings from the Polish excavations at West Saqqara.